Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Jubelhelg med Martin Cave og teamet hans

Med ein Martin Cave i storform, og med forventningsfulle folk som hungra etter meir av Gud, vart denne helga ein suksess. Tema var GUDS GODHET TILGJENGELEG, og han gnei det godt inn at kyrkja sitt einaste kall i verda er akkurat å gjera dette: Guds godhet tilgjengeleg for alle. Anten ein driv misjon i framande kulturar eller går med boller til ein nabo som er blitt alvorleg sjuk, så handlar det om å møta folks utfordringar med Guds godhet, og at denne godheten har kraft i seg til å føra folk til Gud og transformera liva deira og bryta dei destruktive kreftene som herjar med dei.

Talane kan du lytta til i bloggen før denne.

Linken under fører deg til ein presentasjon der du finn fleire bilete frå det som skjedde i helga.

Fellesmøtene 20.-22.april 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?