Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Familiegudsteneste 19.februar kl 12

Pastor Jens Thoresen

Søndag 19.februar er du velkomen til FAMILIEGUDSTENESTE kl 12. Tema for denne gudstenesta er GLEDE. Bibelen er full av ord om glede, og han er full av gledelege hendingar. Tenk berre på alle undera Jesus gjorde, og kor glade folk vart då. Og ikkje minst då læresveinane møtte han 1.påskedag. Det er lett å snakka om glede ut frå Bibelen, og dagens predikant, pastor Jens Thoresen, gler seg til det :). Etter gudstenesta vert det kyrkjekaffi. Det er fastelavnssøndag denne søndagen, og ei nybaka bolle vil gjera susen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?