Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Nettgudsteneste 26.april

Me prøver oss med ei ny direktesending i morgon kl 11. Temaet denne søndagen er «den gode gjetaren» ut frå Johannes 10. Denne teksten har me kjent til sidan søndagsskuletida, og mange av oss hugsar teikninga av Jesus med lammet over skuldra. Det verka så trygt og godt. Men denne teksten er meir eksplosiv enn det me er vane med å tenkja på, og det er ingen tvil om at Jesu proklamasjon om at han var «den gode gjetaren» var med på å føra han til skafottet.
Sendinga i morgon finn du på Jens Thoresen sin FB-vegg. Nokre hadde vanskar med å finna fram sist søndag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?