Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste søndag 15. mars. Jesu siger over dei vonde åndene

Komande søndag, den 15.mars, er du velkomen til gudsteneste kl 11. Pastor Jens Thoresen vil tala over  Lukas 11:14-28. I våre dagar er det mange som meinar at vonde ånder ikkje eksisterer. Men det gjer dei. Omtrent all vondskap mellom menneske har sitt opphav i desse åndene som finst i miljøet rundt oss, og som stundom regelrett okkuperer folk og skapar mykje trøbbel. Dei gode nyheitene er at Jesus har overvunne dei, og har gjeve kyrkja reidskapar til å fordriva dei og hindra dei i å utfalda seg. Kom og høyr meir på søndag.

Pastor Jens Thoresen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?