Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste søndag 10.mars. «Hausten er stor!».

 På gudstenesta søndag er temaet: «Hausten er stor!» Hausten er alle menneske som står utanfor samfunnet med Gud. Dei er mange, og dei er på ulike plassar i sitt høve til Gud. Men nokre er alltid mogne for innhausting, mogne for evangeliet, klare for Jesus, om du vil. Slik er det på Stord, og i Noreg. Men ser me utover i verda, må me konkludera med at av over 7 milliardar menneske er det omlag 700 millionar, altså 10% som kjenner Jesus. «Hausten er stor,» sa Jesus, «men det er få haustarbeidarar.» Slik sett utfordrar han oss denne søndagen, men han stiller ikkje berre med utfordring, han kjem også med kraft, autoritet, kjærleik og inspirasjon. Det skal snakka meir om på søndag. Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?