Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste 2.desember kl 11. Tema «Gud er ein Gud som kjem!»

Pastor Jens Thoresen taler på søndag

Adventstida startar søndag. Advent er eit latinsk ord som tyder «kome». Sjølvsagt handlar det om Jesus som kom til oss ved juletider. Men det handlar også om at Gud er ein Gud som «har det med å koma». Han kom til Adam og Eva i hagen den dagen dei hadde synda, ikkje berre for å dømma, men meir enn noko anna for å forkynna ei framtidig frelse, for å gje håp. Slik er Gud. Og me ser det gjennom heile Bibelen og gjennom kyrkjehistoria korleis Gud kjem når mørkret og vondskapen tek overhand. Då «stig han ned» for å frelsa og hjelpa, og for å føra oss attende til seg sjølv.  Men meir om dette på søndag. Vel møtt skal du vera. Etter gudstenesta serverer me pizza og syner bilete frå Israel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?