Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Velkomen til gudsteneste søndag 18.februar klokka 12

Denne søndagen, første søndag i fastetida, skal me markera Bibeldagen, og då seier det seg sjølv at emnet blir Guds ord. Me skal samla inn pengar til Bibelselskapet sitt prosjekt i Gulfstatane der det er mange som blir kristne for tida, særleg mellom framandarbeidarane, som det er mange av i desse landa. Du kan lesa om Gulfprosjektet til Bibelselskapet her: https://bibel.no/bibelgaven/bibeldagen/bibeldagen-2024?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAoKeuBhCoARIsAB4WxtdxPhzC2MICq5yYvtHPorXxI2d6-QRxs1dohM8W1v-AVTMxZEbW5DUaAjlREALw_wcB

Det er pastor Jens Thoresen som forkynner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?