Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Misjonskveld med Kristine Særsten Robberstad

I vår var Kristine på DTS i Sør-Afrika, og i går fortalde ho om opplevingar både der og i Himalaya då teamet hennar var på outreach på «verdas tak». Bortimot 200 menneske hadde kome til tru, omtrent like mange blitt lækte for sjukdomar, nokre av dei alvorlege. Det var heilt annleis der ute enn det er i Noreg, sa ho. Der var folk så opne for Gud, mykje meir enn tilfelle er her. Men Gud er den same. No arbeider Kristine i Indremisjonssamskipnaden med særleg fokus på barn og unge. Ho elskar å dela evangeliet med folk, og tida i Ungdom i Oppdrag hadde gjeve henne eit nytt perspektiv på kristenlivet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?