Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gjevt besøk frå IMI-kirken

Opplevde noko fint i går. Terje Høyland frå IMI-kirken kom på besøk saman med kona og to Acta-elevar for å velsigna leiarskapet i Kristkyrkja. Dei hadde med seg pizza, profetiske ord og eit vakkert kunstverk. Dei hadde sjølvsagt varsla oss på førehand at dei ville koma på besøk, og at dei hadde med seg noko godt, men me vart likevel så positivt overraska over det som me fekk vera med på i dag. For vår del har me aldri vore med på noko som liknar på dette. Det var ei skikkeleg åndeleg spaoppleving, og Anden kom og fryda seg saman med oss, og det er jo alltid like gøy. Og me er ikkje den einaste kyrkjelyden dei besøker i desse dagar på denne måten. Mange andre får same oppvartning. Heia IMI-kirken, altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?