Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste 22.november

Pastor Jens Thoresen

Velkomen til gudsteneste komande søndag, den 22.november kl 11. Då vil pastor Jens Thoresen tala om Jesus som skal koma attende til jorda for å døma levande og døde. Matteus 25,31-46 er rimeleg dramatisk, og Jesus heldt nok denne talen for å frelsa oss frå den evige fortapinga. Kom og ver med i verdas viktigaste fellesskap 🙂

Søndag markerer me også «søndag for forfølgde». Det passar godt inn i det me elles skal snakka om. I teksten seier Jesus til dei på si høgre side: «Eg var i fengsel, og de besøkte meg.» Mon tru om han ikkje tenkte på dei forfølgde kristne då?

Det blir samla inn kollekt som skal koma våre forfølgde søsken til gode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?