Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Ei bøn til dagleg bruk

Oppstadne Jesus Kristus, min Herre og min Gud! Eg lovar og prisar deg, hjarteven og frelsarmann, du som har fridd meg frå alle mine synder med ditt blod, og gjeve meg eit evig liv og ein heim i di kyrkje på jorda. Eg ber deg: Reis opp denne kyrkja di. Bevar henne i ei sann tru, fyll henne med din Ande, og leid henne ved ditt ord.
Må heile jorda minnast di liding og venda om til deg, og må alle folkeslag prisa deg.
Styrk og hjelp alle som blir forfølgde for ditt namns skuld, og gje frelse og vern til Israels land og folk. Amen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?