Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Stig Magne Heitmann talar på gudstenesta søndag 19.januar

Stig Magne Heitmann er fagleg leiar i organisasjonen Åpne Dører. Han reiser verda rundt for å besøka kristne som må lida overlast fordi dei står opp for Jesus, eller simpelthen fordi dei har ei kristen tru. Han har skrive mange bøker om forfølgde kristne, og den mest kjende er «Men Gud var ikke beseiret», ei bok som me vel kan kalla eit standardverk om kristenforfølging på norsk. Vel møtt i Kristkyrkja søndag kl.11. Etter gudstenesta inviterer me alle på middag. Du vil få verdas beste kjøttsuppe, og det er heilt gratis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?