Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste 26. januar. Tema: «Jesus lækjer den blinde Bartimeus»

Pastor Jens Thoresen

Komande søndag er det pastor Jens Thoresen som forkynner dei gode nyheitene om Jesus. Dagens tekst er Lukas 18:35-43. Den blinde Bartimeus sit ved vegen og tiggar pengar. Men då Jesus reiser forbi, tenkjer han ikkje meir på pengane. Han ropar til Meisteren: «Gje meg synet attende». Pengar og verdiar er ikkje det same. Det syner denne forteljinga. Synet kan ikkje betalast med pengar. Enno mindre Guds frelse i Jesus Kristus. Vel møtt til store og små. Me startar som vanleg kl. 11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?