Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Evangeliseringsveke 5.-9.august

Ein flott gjeng med ivrige evangelistar frå ein laurdag i fjor

På mandag startar årets evangeliseringsveke. Alle som har lyst å vera med å ta Jesus med ut på gata til folket, er velkomen til det. Me møtest i Kristkyrkja kl 10 (bøn og anna førebuing), og satsar på å vera på gata frå 11 til 14. Me har med oss evangeliseringslitteratur, traktatar, teiknetavle, kaffi, kaker, bord og stolar. Dette er både spennande og lærerikt. Be no i forkant av aksjonen at me skal møta mange som er positivt interessert, at Gud skal leida oss og gje oss rette ord, at Guds kraft skal vera over oss, at Guds fred skal vera med oss og hans kjærleik strøyma ut frå oss. Kanskje dei av dykk som ikkje har høve til å vera med, kan vera med i bøn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?