Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste søndag 17.september

Pastor Jens Thoresen

Velkomen til gudsteneste komande søndag kl. 11. Pastor Jens Thoresen kjem til å tala over Kolossarbrevet 3,12-17, ein tekst der apostelen Paulus oppmuntrar oss kristne om å kle oss opp med gode kristne haldningar som medkjensle, kjærleik, audmjukskap, forsoningsvilje osv. Han vil at det skal lysa av liva våre. Me tenkjer vel ofte av slike ting skjer automatisk i liva våre når me kjenner Jesus, men det er ikkje slik. Det er val me må ta i kampen mot dei meir egoistiske tendensane som også er ein del av oss.

Det vert søndagsskule under talen.  Vel møtt i fellesskapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?