Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Ein ny fantastisk weekend på Solgry der me fekk sjå Guds gjerningar skje midt mellom oss.

Me bad i forkant av denne helga: «Gud lat oss få sjå deg og dine gjerningar!» Og me fekk svar. To bestemte seg for å følgja Jesus, ein vart meir glad i Jesus og ein vart fri frå smerter i føtene sine etter forbøn. Folk var i godt humør, og det var skikkeleg god stemning på alle arenaer frå start til slutt.

Ein av talane vart teke opp med suksess. Den vart halden av Elin Mosevoll laurdagskvelden, og handla om sanning og løgn. Den var berre SKIKKELEG god, og bør lyttast til av alle som ikkje fekk han med seg. Her er den:

http://www.mediafire.com/file/tc7cxja8x4wym96/Elin_Mosevold_20.mai._Solgry.mp3

Elin Mosevoll er frå Osterøy, men har tidlegare vore medlem i Kristkyrkja på Stord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?