Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Nytt støtteprosjekt: Antalya Evangelical Church

antalya-ev-ch-2

Antalya evangelical Church har eit rikt og veksande ungdomsarbeid

Elles har me no også inngått ein fast støtteavtale med Antalya Evangelical Church i Tyrkia. I dette landet er 98% av befolkninga muslimsk. Dei fleste kristne er ortodokse. Om lag 3000 er evangeliske. Når Antalya Evangelical Church samlast til gudsteneste, må dei ha politivakt utanfor kyrkja. Elles vil dei fort bli utsette for åtak frå muslimske grupper. Dei treng vår støtte, og me går inn med 2000 kroner i månaden i første omgang.  Kontakten blir formidla gjennom Stefanusalliansen. Det er lett å reisa til Antalya, og kanskje kan nokon av oss reisa ned og besøka pastor Ramazan (bilete under) og gjengen hans. Dei er svært offensive i sitt kristne uttrykk, og har no planta nye kyrkjelydar i Alanya, Lara og Kaleici. Fint å kunna støtta kristent arbeid i det område som Paulus i si tid starta misjonsarbeidet sitt i Asia (som det heitte på den tida)

pastor-ramazan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?