Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Fantastisk evangeliseringshelg

Det vart ei lærerik og fruktbar evangeliseringshelg i Kristkyrkja. Leiar for Open Air Campagners, Hartvig Kloster, heldt kurs for kyrkjelyden og andre interesserte i gateevangelisering fredag og laurdag. Laurdag var han og lærlingane ute på Leirvik torg for å dela evangeliet med «folk i farten». Det vart mange flotte samtalar, og Kloster demonstrerte korleis me kan bruka teiknetavle for å fortelja om Jesus og hans frelse på ein artig og kreativ måte.

Her ser du heile gjengen som var med gata.

Ein flott gjeng med ivrige evangelistar

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?