Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

«Frå Mao til Gud», Tania Michelet til Stord

Tania Michelet er dotter til den vidgjetne forfattaren Jon Michelet, Ho vaks opp i ein heim prega av kommunisme, ateisme, konfliktar og sorg. Dette skriv ho levande om i boka si: «Fra Mao til Gud». Men midt oppi alt kaos, var Gud hos henne, og ho visste det. Tanja vart døypt i vaksen alder, og etter at ho stod fram som kristen, har ho vore invitert til kyrkjer og bedehus over heile landet for å fortelja historia so og halda føredrag. Torsdag 4.mai kjem ho til Stord, og du kan høyra henne i Stord kyrkje. Arrangementet startar kl 19 og kostar 150 kroner. Barn under 12 år går gratis. Arrangørar er Sunnbok og imf Stord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?