Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Strålande weekend på Solgry

Enno ein gong fekk me vera med på ein strålande weekend på Solgry. Interessa var stor, og 60 personar hadde meldt seg på. Trass i at det var kjølig i lufta, var det såpass varme i solstrålene at ingenting kunne stoppa barna og dei unge frå å bada. Dei små påstod det var «kokvarmt». Vel, det er i beste fall eit definisjonsspørsmål :). Men dei som ikkje bada, padla i kano, spela fortball eller basketball, suste rundt på sparkesyklar, spela minigolf osv.osv. Og maten, ja den held alle gode kvalitetat. Alle koste seg, og under møtene møtte me Gud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?