Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Programendring: Gudstenesta komande søndag blir på Salem, Moster.

Me har bestemt oss for å gå på møte i bedehuset Salem på Moster søndag 23.februar. Grunnen til det er følgjande: Nina og Bjarne Notland m/familie er nett komen attende etter eit halvt år på DTS på Hawai og misjonstur til USA. Dei er fulle av inntrykk som dei vil dela med oss på søndag. Sidan mange av oss kjenner denne familien godt, tenkte me at det ville vera kjekt for oss, og me er sikre på at det vil vera heilt topp for alle andre også.

Etter møtet er me invitert heim til Ingvild og Knut Arve på middag. Fint å få eit nokolunde rett tal på kor mange som vert med, så gje meg (Jens Thoresen) gjerne eit ord. Tlf 47415864, eller på mail: pastor@kristkyrkja.no

Møtet startar kl. 11. Salem ligg til høgre langs vegen frå Røyksund til Mosterhamn, omlag 1 -2 km frå Røyksund, eit stykke forbi Moster kyrkja, i nærleiken av skulane og idrettsplassen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?