Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Flunkande ny konfirmasjonsbok frå Kristkyrkja!

Då har me i Kristkyrkja gleda av å kunna presentera eit flunkande nytt konfirmasjonsopplegg som me har kalla «Meir enn ALT!» I Efesarbrevet står det at Gud er mektig til å gje oss meir enn ALT med har vit til å be om.  Og så er Gud større enn alt som me kan sansa med og utan instrument. Me er stolte over å kunne presentera dette opplegget, , og me vågar påstå at alle som vel å følgja denne undervisninga vil bli godt kjent både med Gud og Bibelen, og få eit solid fundament for liva sine.

Døme på emner som me vil koma innom er: Meininga med livet, Guds hjarta, barnet som var Gud, Jesu dåp og din dåp, Jesu Kristi kross, du, ein disippel, Han lever, og det store oppdraget,  berre for å nemna noko.

«Meir enn ALT» vil også eigna seg godt som grunnopplæring for nye eller ubefesta kristne. Her trur me det vil vera gode ting å henta for einkvar.

Det er sjølvsagt mogeleg for alle som er konfirmantar året 2020-21 å bli Kristkyrkjekonfirmantar. Elles kan kyrkjelydar kjøpa opplegget til ein heller rimeleg sum om ein er interessert i å bruka det.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?