Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste første pinsedag kl 11. Tema: «Forvandla av Den Heilage Ande»

Tema for gudstenesta 1.pinsedag blir «Forvandla av Den Heilage Ande». Me er heldige som får leva i denne tida då Guds rike er ope for alle menneske, og då alle kan erfara å bli forvandla av Den Heilage Ande, bli Guds barn av nåde ved trua på Jesus. Me ser det skjer i alle land, at folk vender seg bort frå synd og vondskap og til Jesus Kristus. Dei erfarer tilgjevinga si kraft, blir reinsa frå all sin ureinskap og blir eit folk med framtid og håp. Velkomen til pinsedagsgudsteneste søndag kl. 11.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?