Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste søndag 13.januar kl 11

Søndag er det Marit Helene Aas som skal tala. Emnet hennar er henta frå Matteusevangeliet 9,9-13 då Jesus nettopp kalla Matteus, evangelisten, til å bli hans læresvein.  Det er ein fin og viktig tekst. Å vera kristen er jo «å følgja Jesus» og læra av han. Det er eit spennande liv, og ingen dag er lik for ein som er saman med Jesus. Lovsongen tek Ingvild og Knut Nordfonn seg av. Som vanleg feirar me nattverd, og det blir søndagsskule for barna, og det er Annbjørg N Reinertsen som tek seg av denne.  Vel møtt til alle  🙂 !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?