Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Med evangeliet til nattfolket

Evangelisering 14.maiNatt til første pinsedag var me fire stykker som var ute for å evangelisera på Leirvik torg. Lappekakene med tilbehør er alltid like populære, og me får mange gode ord frå folk som kjenner seg verdsett og velsigna. Rart kor noko varmt i livet opnar for den gode samtalen.

Unge menneske er opne for Gud. Dei tek seg gjerne god tid for å prata om livsens store spørsmål. Det er spanande å oppleva at Gud går framfor oss og let oss møte personar som han har jobbe med i forkant. Me trur at godleik i kombinasjon med offentleg forkynning og inderleg bøn til Gud, er nøkkelen til vekkjing på Stord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?