Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste søndag 13. mars

Jens-7På gudstenesta søndag vil pastor Jens Thoresen tala om då Moses møtte Gud i ein brennande tornebusk. Det vart verkeleg eit utfordrande og forvandlande møte. ALT forandra seg for den røynde sauegjetaren. Og for mange andre. Når me møter Gud, blir resultatet alltid livsforvandling, og livet får ny retning og nye mål, og mange blir berørt av den berørte. Det er verkeleg skikkeleg optimistsisk sprengstoff i denne teksten (2.Mosebok 3,1-15). Kom og få med deg resten smile emoticon. Me startar kl. 11. Knut Arve Nordfonn tek ansvar for søndagsskulebiten.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?