Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste søndag 15.nov. Tema: » Ved hans sår har me fått lækjedom»

Pastor Thoresen med kaffikoppen på Lundarstølen

Søndag 15.november blir det gudsteneste i Bjellandsvegen 51 kl 11.

Pastor Jens Thoresen vil tala om den høgst sentrale bibelteksten frå Det gamle testamentet: Jesaja 52,13-53,5, med eit spesielt fokus på at me ved Jesu sår har fått lækjedom. Då synda kom inn i verda, var det så mykje som vart knust. Barnekåret hos Gud, det evige livet, tilliten til Gud og  den velsigna sutaløysa, og inn kom smerten, alle kroppens sjukdomar, hatet, fiendskapet, krigen, sviket, løgna og meir til. Det var dette Jesus kom for å frelsa oss frå. Han tok det alt og bar det med seg opp på krossen. For ein herleg frelsar me har, kor velsigna han er. Ved trua på han går me inn i den nye røyndomen som han har skapt: Guds rike. Kom og høyr meir på søndag, og ta del i gleda og lovsongen.

Etter gudstenesta vert det kyrkjekaffi og leik med barna.

VEL MØTT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?