Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste søndag 4.mai Bjelland bedehus

Pastor Jens Thoresen Søndag blir det gudsteneste på Bjelland bedehus. Pastor Jens Thoresen skal forkynna frå Johannes 21,1 ff om då Jesus kom til læresveinane og sørga for skikkeleg fiskefangst, enno ein gong. Ein flott tekst som handlar om at me av og til må tilbake til start, og at når Jesus dukkar opp, då blir det fisk og få, og for menneskefiskarar betyr det mange frelste folk.

Så vil den same Thoresen også gje nokre inntrykk frå den store kyrkjelydsplantingskonferansen i Orlando som han nett er komen heim frå. 5000 menneske samla i 3 dagar for å lytta til undervisning, be og lovsynga Gud saman.

VEL MØTT TIL GUDSTENESTE SØNDAG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?