Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

«Gud går fram midt i all smerte.»

Sterk tale i dag av Stig Magne Heitmann frå Åpne Dører om situasjonen i Midt-Austen.

Stig MagneHeitmann fortalde frå besøk i Egypt og Libanon. I Egypt samlar 10000 unge menneske seg til bønemøter, muslimar møter fram på ortodokse gudstenester for å bli kvitt dei demoniske maktene som plagar dei og kyrkja veks med rekordfart midt i aukande forfølging.

I Libanon møtte han kristne leiarar frå Syria som kan fortelja om eit knust folk der stadig fleire vender seg mot Jesus Kristus for å få frelse og hjelp, og dei kunne fortelja om eit påfallande nærvær av Gud i Damaskus. Lytt til talen og la deg inspirera.

http://www.mediafire.com/download/c44mjc1a61jqosa/Stig_M_Heitmann_30.mars_2014._Gen.3,15.WMA

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?