Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Tale av Eivind Frøen 21. feb. Guds visdom

«Du ber og du ber om at Gud skal forandra omstendighetane i livet ditt, men ingenting skjer. Så blir du fortvila og begynner å lura på om han elskar deg, og når det skjer, begynnar trua di å falma. Men det du ikkje har forstått, er at Gud ikkje først og fremst er oppteken av å forandra på omstendighetane i livet ditt, har er oppteken av å forandre DEG, og gjera deg meir lik JESUS!»  Dette sa Eivind Frøen på møtet i går kveld, og sette ting i perspektiv for tilhøyrarane.Så synte han frå Bibelen korleis dette stemmer med Guds handlemåte med tenarane sine, mellom anna Josef som måtte tilbringa år i egyptisk fengsel, og David i årevis som måtte røma frå kong Sauls mørke raseri. Nedanfor kan du lytta til heile denne flotte talen. Møtene held fram i dag kl 11 og 19.30 på Bjelland bedehus, og i morgon kl. 11 i Utbygdo grendahus.

http://www.mediafire.com/download/l4uorpekm9jab4l/Eivind_Frøen_21._feb._Guds_visdom.WMA

Eivind 21. feb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?