Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Program for komande veke

indexSØNDAG 24.november: GUDSTESTENESTE i Utbygdo grendahus kl. 11. Harald Ersland (bilete)skal forkynna Guds ord. Annbjørg Notland Reinertsen vil ha søndagsskule og snakka til dei små. Elles vert det lovsong, forbønsteneste og nattverd.

MÅNDAG 25.november: BØNNESAMLING på Bjelland bedehus kl. 17.00

ONSDAG 27.november: JESUSKVELD på Bjelland bedehus kl. 19.30. Me kjem saman for å dela Guds godleik med kvarandre, lovsynga Jesus, lytta til Guds ord, feira nattverd og ha fellesskap. Det er den gamle suksessoppskrifta 🙂

VEL MØTT TIL ALLE SAMLINGANE I KRISTKYRKJA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?