Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Marit Helene Aas klar for misjonstur til India, Nepal og Bhutan

MaritOm kort tid reiser Marit Helene Aas på misjonstur med Asia Link til India, Nepal og Bhutan. Misjonen har lege på hjarta hennar i mange, mange år, og difor er me veldig glade for at ho får denne turen no. Me ber om at det skal bli ei kanonbra oppleving for henne, at alt skal gå knirkefritt for seg, at ho skal få sjå menneske koma til tru og at Guds kraft skal verka i og gjennom henne til legedom for sjuke og fridom for bundne.

Desse vekene Marit er det me i Kristkyrkja som har spesielt bøneansvar for henne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?