Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Watoto barnekor kjem til Stord 26. september

SONY DSCTorsdag 26. september får me igjen sjansen til å oppleve det fantastiske Watotobarnekoret frå Uganda. Det er berre heilt utrulege både når det gjeld og sang og framføring. Watoto er ein landsby med heimar for foreldrelausa barn. Det er mange av dei i Afrika der AIDS-epedemien tek 8000 liv dagleg, og der øydeleggande konfliktar mellom folkegrupper slett ikkje er uvanleg.  Slikt avlar gatebarn, og nokre har nok også vore barnesoldatar. Men i Watoto får dei nytt liv, og dei er svært definerte på dette at dei skal bli morgondagens leiarar i heimalandet. Ein utruleg gjeng og ein mirakuløst prosjekt. Må berre erfarast. Leirvik bedehus kl. 18. Få det med deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?