Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Program for helga

Bjelland bedehusGudstenesta søndag 29. september vert på Bjelland bedehus, og som vanleg startar me kl. 11. Me snakkar mykje om bøn for tida, og denne søndagen skal me ta for oss litt om Jesu eige bøneliv. DET var sterkt det, og ikkje gløym:  han er vårt førebilete. Tenk på det. Me skal altså læra oss å be som han.

Me ønskjer deg vel møtt til ei feststund saman med Gud og gode kristne. Her blir det lovsong, barneandakt (Marit Aas), nattverd og høve til forbøn.

Fellesskap er viktig. Prioriter det høgt 🙂

 

Evangelisering 30.april, tilpassa

Elles satsar me på å evangelisera på torget natt til søndag. Me tek med oss campingvogna, steiketakka, traktatar og kristne bøker for å dela Jesus, varme, lappekaker og kaffi med «utegjengen.» Kom og ver med. Me samlast på Bjelland bedehus kl. 22 for å be og gjera oss klar.

MISJONSKOLLEKTEN PÅ SØNDAG GÅR TIL EIVIND FRØEN OG CHINA CARE INTERNATIONAL. EIVND JOBBAR I DESSE DAGAR MEST MED Å FÅ EVANGELIET INN I NORD KOREA VIA KINESISKE KRISTNE SOM LÆRER SEG Å SNAKKA NORDKOREANSK FLYTANDE. DET ER EIT SPENNANDE PROSJEKT SOM DET ER KJEKT FOR OSS Å STØTTA.

 

Eivind Frøen talte utfordrande, inspirerande og levande.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?