Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste søndag 22. september

profil2

Søndag er alle velkomen til gudsteneste i Utbygdo grendahus i Trodlahaugen 2 kl. 11. Pastor Jens Thoresen vil halda fram med å tala om bøna som det viktigaste me som menneske held på med. Denne søndagen vil han tala om verdien ved å ha ein plan i bønelivet, ein rytme om du vil. Det er sagt om bøna at ho er ein kristen sin pust, og all pust er rytme. Ein som har pusta frå seg, er død.

 

 

 

IngvildPå søndag er det Ingvild Nordfonn som har ansvaret for lovsongen.
Marie Notland har barnesamlinga.
Marit Aas syr det heile saman og kjem til å leida gudstenesta.

 

 

 

 

MAF_twin_otter_aircraft1MISJONSKOLLEKTEN PÅ SØNDAG GÅR TIL MAF, DESSE TAPRE PILOTANE SOM FLYG MISJONÆRAR OG ALT DEI TRENG INN I TIL DEI MEST UVEGSAME OMRÅDA I VERDA, OG SOM ER Å FINNA DER BEHOVA ER DESPERATE ETTER TØRKE, FLAUMAR, JORDSKJELV OG ORKANAR.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?