Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gateevangelisering og gudsteneste i helga

Søndag 29.september hadde me ei flott gudsteneste på Bjelland bedehus. Lokalet var overfylt av folk, og me fekk ei fin stund. Marit Helene Aas fortalde strålande om  Daniels vener i eldomnen. Ho teikna forteljinga på flip-over, og  borna følgde nøye med.

Det kom også mykje god tilbakemelding på talen til pastor Jens Thoresen. Han snakkar om bøn for tida, og vil gjera det inntil han ser at «folk begynnar å be på ein meir planmessig og systematisk måte,» som han seier. Her kan du lytta til talen:

http://www.mediafire.com/listen/7zfio2d9lpk7yxf/Jesu_b%C3%B8neliv_Tale_av_J_Thoresen.WMA

Så fekk me eit vitnemål frå Simun Hansen frå Færøyane som varma oss alle. Han hadde blitt minna om fleire av dei tinga som Thoresen snakka om i talen sin, og her kan du lytta til det Simun sa:

http://www.mediafire.com/listen/73vgh5f5ph31h8c/Vitnem%C3%A5l_av_Simon_Hansen.WMA

Natt til søndag var me 6 stykker ute på gata med evangeliet, lappekaker og kaffi. Det vart ei natt med intenst arbeid med mange fruktbare samtalar, denne gongen i hovudsak med unge, litt vaksne menn. Dei er ganske tunge og profilerte i argumentasjonen sin mot den kristne trua, men me opplevde verkeleg å koma eit stykke på veg med fleire av dei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?