Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Dette skjer laurdag 13. og søndag 14.april

Laurdag tar me turen ut på torget for å dela evangeliet og anna godt med folket. Alle som vil vera med kan møta på torget kl. 10.30. Då tek me først litt bøn i campingvogna før me startar med sjølve evangeliseringprogrammet.

Søndag feirar me GUDSTENESTE i Utbygdo grendahus kl. 11. Då er det Gro Jansson som skal tala for dei «store», og kjem til å ta opp kva det vil seia å følgja Jesus (eit veldig spennande og høgaktuelt tema), medan Åsmund skal snakka om det som hende då Jesus openberra seg for læresveinane ved Genestaretsjøen etter at han hadde stått opp frå dei døde. Teksten hans er Johannes 21, 1 ff.

Søndag tek me opp takkeoffer ti STEFANUSALLIANSEN som jobbar for forfølgde kristne verda over.

DETTE KJEM TIL Å BLI VELDIG BRA. KOM OG VER MED I FELLESSKAPET DU OGSÅ.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?