Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Strålande helg med Eivind Frøen

Eivnd Frøen 2013Kristkyrkja og Stord Bibelsenter hadde ei flott helg saman med Eivind Frøen. Folk kjende seg både utfordra og oppmuntra. Etter møtene var det mange som stoppa igjen for å samtala og berre vera i atmosfæren av Guds nærvær.

Fredag kveld var ein misjonskveld der han snakka om den kinesiske visjonen om å bringa evangeliet tilbake til Jerusalem, som dei anser som endane av jorda.

Laurdag føremiddag la han ut om då Jesus metta 5000, forutan kvinner og barn, i ørkenen. Veldig levande. Når me gjer det mogelege, gjer Gud det umogelege.

Laurdag kveld var temaet tilgjeving, og han la vekt på kor viktig det er for oss som kristne å tilgje dei som har vore stygge med oss, sjølv om dei ikkje erkjenner skuld.

Søndag føremiddag snakka han om dei siste versa i Det gamle testamentet der Gud seier at den siste tids vekking vil vera særprega av å vera ei familievekking. Fedrene sine hjarto vil venda seg om barna og vise versa. Her kan du lytta til desse fantastiske talane. Mange av forteljingane han kom med er ikkje med i talane då dei innheld sensitiv informasjon.

Sønsdag 10. mars. «Den siste vekkinga» http://www.mediafire.com/?yw4w28vua2h6x38
Laurdag 9. mars, kveld: «Bitterhet og tilgjeving» «http://www.mediafire.com/?filliubwtmq4e9m
Laurdag 9. mars, føremiddag: «Gjer det mulege så gjer Gud det umulege». http://www.mediafire.com/?v2pv3jjnoo43bkb
Fredag 8.mars: «Tilbake til Jerusalem» http://www.mediafire.com/?lia6zjx2b42684n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?