Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Julehelsing

Jula handlar om Jesus, og ikkje om alt mogeleg anna. Det er fint å ha ein fest midt i den mørkaste vinter då me kan minnast han som kom for å frelsa oss frå våre synder og gje oss det evige livet. Johannes skriv så innsiktsfullt: ”Det evige livet er i Guds Son.” Og vidare: ”Den som har Sonen, har livet.”

Ingen av oss har evig liv i oss sjølve. Det har berre dei av oss som har teke imot Jesus Messias som Herre, frelsar, konge og Gud.

Jesus og det evige livet er Guds gåve til oss menneske. Denne gåva må me ta imot med takk. Me vil gjerne oppmuntra deg til det, om du ikkje alt har gjort det. Då vil alt bli godt og rett for deg. Med dette vil me ønskja alle på Stord ei velsigna julehøgtid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?