Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Julegudsteneste med julespel ispedd humor

Det fekk ei flott gudsteneste julafta med eit julespel som slett ikkje var utan humor, fint regisert av Ingvild Nordfonn. Her var sauer, ein gjetar, vise menn, englebesøk, Maria og Josef og til og med eit lite Jesusbarn. Alt som seg hør og bør. Det må jo bli litt gøyalt når barn i esel og kamelkostymar kjem strenande inn på senen, og sauene begynnar å kommentera teologien. Men alt det viktige kom klårt fram, og barna er jo berre så herlege å ha med å gjera.

Knut Arve Nordfonn trivdest godt i gjetarrollen. Det vart litt manko på gjetarar denne gongen, alle barna ville vera sauer for dei fekk så fine kostymer, så Knut Arve måtte trø til så litt på strak arm og bli gjetar. Etter skodespelet talte han så fint om kvifor jula er så viktig for oss alle.

Vismennene hadde med seg ein flott kamel, og dei følgde stjerna til stallen.

Gjennom heile gudstenesta hadde med ei flott forsangargruppe. Frå venstre: Anette Angeltveit Thoresen, Elise Thoresen, Randi Notland og Kristin Sundfør. Erlend Thoresen spela tromme, Tone Synneve Hellesøy og Ingvild Nordfonn spela begge piano til sangane.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?