Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Energi og glede i Leirvik bedhus då barn frå Watotoheimane i Uganda gjesta Stord

Avslutningsdansen var eksplosiv

Det vart sang og dans til Herrens ære i Leirvik bedehus då 30 barn og vaksne frå Watotoheimane i Uganda gjesta Stord onsdag 14.sept. Showet var velregisert, og barna hadde ei utstråling og ein sjølvsagt måte å opptre på som imponerte dei om lag 200 frammøtte. I Uganda har AIDS-epedemien fare hardt fram mot den vaksne delen befolkninga, og landet fløymer over av foreldrelause barn. 2000 av dei få no omsorg og opplæring gjennom Watotokollektiva. Denne kvelden fekk mange barn i Uganda nye fadderar.

Randi Notland og Mehrzad saman med tre av barna etter konserten.

Og her er Lili og Atoussa saman med ei av jentene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?