Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Fakkeltog for forfølgde kristne

Torsdag den 27. oktober går me saman med dei fleste kyrkjelydane på Stord, samt Norsk Misjon i Øst og Åpne Dører om å arrangera eit fakkeltog som går frå torget til Stord kyrkje,  der me kjem til å ha lovsongs og bønekveld for våre kristne søsken som kjempar for eksistensen sin, og som må tena Jesus med fare for sine eigne liv. I land som Nord Korea, Iran, Saudi Arabia, Nigeria, Sudan og India er forfølginga av kristne massiv. Annankvart minutt blir eit kristen drepen pga trua si. Dei er våre søsken, og me vil gjerne gje dei ei handstrekning, og stå solidarisk med dei i striden. Arrangementet blir naturlegvis på kveldstid. SET AV DENNE DATOEN.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?