Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste søndag 27.oktober.

Knut Arve Nordfonn

Velkomen til gudsteneste for store og små komande søndag kl 11. Knut Arve Nordfonn vil tala om det 8.bodet: «Du skal ikkje lyga!». Me har dei siste åra blitt kjent med eit heilt nytt fenomen i media, nemleg «fake news», falske nyhender. Dei florere overalt på nettet, og me veit ikkje lenger heilt kva me kan stola på det som blir sagt og skrive. Gud elskar sanning, les me i Bibelen, og Jesus kallar seg for Sanninga, og skal me vera kristne og følgja Gud i eitt og alt, må me vera ærlege menneske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?