Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Møt opp i fakkeltog for dei forfølgde i tysdag 27 nov. kl 18

I morgon er det FAKKELTOG for dei forfølgde. Det blir SÅÅÅ kjekt. Og der bør du vera med, etter mi meining. Fokus i år er på tilhøva kristne i Syria og Irak lever under. Thea Elisabeth Haavet, som nettopp har vore i Kerbil i Nord Irak. Ho har med sterke inntrykk etter møte med kristne flyktningar frå Mosul. Som du sikkert veit vart Mosul erobra av IS for to år sidan. Der er alle kyrkjene omgjort til moskear. Thea Elisabeth skal halda appellen på torget. I kyrkja er det den kjendisen Rune Larsen som skal tala, og han skal leida lovsong saman med Terje Kleppe.
Ta barna med dykk og møt opp kl 18. Barne elskar rett og slett fakkeltog 🙂
Så blir det kollekt til Stefanusalliansen og Åpne Dører.

Fakkeltog 1

Fakkeltog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?