Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Inspirerande Godhetskonferanse i IMI i helga

Godhetskonferansen 2015 vart som venta veldig inspirerande. Å koma til IMI-kirken og lytta til undervisninga til Martin Cave, Hanne Therese Loftesnes og Jarle Skullerud (synodeformann i Frikirken), var «vederkvegande».

Godhetskonferanse, Martin

«Skal dere lykkes med det dere holder på med i menighetssammenheng, må dere tørre å være fokuserte, intensjonale og ensidige, LENGE. Hadde jeg startet med å bygge menighet NÅ, ville jeg ha snakket 10 år om godhet.» Martin Cave på Godhetskonferansen 2015 i helga.
Der var mellom mange andre, ein flott gjeng med kvinner frå Kristkyrkja på Stord. Stadig fleire kyrkjelydar melder seg på Godhetsrørsla, og eg tippar deg kjem til å bli arrangert Godhetsdagar i over 30 kommunar til våren. Konferansen var veldig inspirerande, og det er sant som det blir sagt (også av Martin): «Det det kommer an på er hvem du henger sammen med.» Me vil gjerne henga saman med slike folk me møtte i helga.

Godhetskonferanse, StordgjengenOg her ser me Annbjørg Notland Reinertsen, Ingvild Nordfonn, Marit Helene Aas og Tove Thoresen som representerte Godhet Stord på konferansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?