Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Gudsteneste søndag 16 august.

Jens-7Søndag 16. august er du hjarteleg velkomen til gudsteneste for heile familien kl. 11 i Bjellandsvegen 51. Då vil pastor Jens Thoresen snakka om Guds evige kjærleik som fundamentet, ikkje berre for vår frelse, men også for guddommeleg lækjedom. Alt Gud gjer er ut frå at han ER kjærleik.

Gud er vår far, og mange av oss har ikkje oppdaga dette skikkeleg enno. Men fedre har det med å gjera alt dei kan for å hjelpa barna sine når dei har det vanskeleg. Det er i høgste grad sant når det gjeld vår himmelske Far.

Vel møtt. Det blir kyrkjekaffi og sosialt samvær etter gudstenesta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?