Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Hovudtema for hausten 2015 vert: «Læk dei sjuke!»

”Læk dei sjuke,” sa Jesus til disiplane sine då han sende dei ut får å forkynna Guds rike. Me trur at dette også er ein del av oppdraget til den kristne kyrkja i dag. Difor vil me heile denne hausten ha fokus på dette området som gjennom generasjonar har vore forsømt, eller berre praktisert av spesielt interesserte. Jesus ville at alle hans vener skulle vera involvert i denne tenesta, og han markerte at guddommeleg lækjedom er ein del av det kristne evangelium.

Me kjem til å undervisa om lækjedom, primært frå Det nye testamentet, men også frå Det gamle testamentet. Målet er å få denne tenesta opp og gå i kyrkjelyden som ein naturleg og integrert del av kvardagen vår. Dette vil bli ei interessant reise 🙂

Dersom du vil ha med deg heile programmet, klikk på «Program for hausten 2015» over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?