Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

GODHET STORD 2015

logoMandag 1.juni startar GODHET STORD 2015. I ei veke tilbyr me folk på Stord hjelp til å få gjort enkle arbeidsoppgåver i heim og hage. Me satsar på å jobba frå 17 til 21 kvar ettemiddag denne veka. Her bør alle melda seg på og vera med ein eller fleire dagar og velsigna sine medborgarar. Går inn på www.godhet.no og skriv namnet ditt inn i databasen. Klikk på «Vil du hjelpe» (oppe i høgre hjørnet), skriv namnet ditt på rett plass, så er du i sving 🙂  http://www.godhet.no/vil-du-hjelpe.

 Behov kan ringast inn på 91183846 eller 47415864

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?