Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Stemningsfull julekveldsgudsteneste

julegudsteneste 2014 (1)Julekveldsgudstenesta var som vanleg godt besøkt. Fullt hus og god julestemning med masse song og musikk, og med vårt tradisjonelle julespel. «Tidsbeste,» vart det sagt frå salen. Og det er sant. Talenta våre er unge, men veldig flinke. Dei får bodskapen klårt fram. På bilete til venstre ser me engelen som kom til gjetarane med dei dei gode nyheitane om frelsaren som var fødd i Betlehem. Louise Nordfonn var engel i stykker.

 

Engelen og gjetarane

 

 

 

 

 

 

 

 

julespel 3

 

 

 

 

julegudsteneste 2014 (2)Som ei avslutning på gudstenesta tente alle eit lys som vart plasserte som ein kross på golvet. Elden symboliserer både Guds brennande kjærleik til oss menneske, og den smerten som Jesus måtte tola på krossen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?