Kristkyrkja er ein fri og sjølvstendig lokal kristen kyrkjelyd på Stord

Program for jula

Julafta

Josef og Maria, tilpassa                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Julafta blir det gudsteneste i Utbygdo grendahus kl. 15.00. Då får du oppleva Kristkyrkja sitt tradisjonsrike JULESPEL. Vidare har ein musikalsk gjeng slått seg saman for å framføra nokre julesongar for oss. Elles skal me alle synga nokre av dei kjære gamle julesongane, og pastor Jens Thoresen vil sei nokre få, men velvalde ord om kva jula handlar om, som «hør og bør.»

Søndag 28. desemberjuletre

vert det JULETREFEST  i Utbygdo grendahus kl. 17.00 med juletregang, leikar, godteposar, brus, kringle og kaffi, alt på litt godt norsk tradisjonelt vis.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
Denne siden bruker informasjonskapsler. Hva er en informasjonskapsel?